Visionen börjar alltid med uppförsbacke

God morgon!

Hur mår du idag? Jag hoppas du mår bra. Oavsett vart du just nu är eller vad du gör har Jesus en plan för ditt liv och faktum är att den helige Ande hjälper dig att leva i planen även när du faktiskt tänker på något helt annat. Gud har en förmåga att ibland få oss att både snubbla och göra fel och i all röran så styr han dig mot ditt syfte i Honom.

Det är därför som livet med Gud är ett äventyr som innehåller allt. Från stunder av vila till perioder där vi kastas mellan hopp och förtvivlan. Men det finns en kapten på båten, det finns en CEO i Universum och det finns en som överblickar och kontrollerat allt och det är Gud. Gud hör allt, ser allt och vet allt. Han har ett helt annat tidsperspektiv än du och jag. Du och jag tänker temporärt, här och nu, Gud tänker evigheten. Därför fattar du inte alltid allt som händer, just därför att ditt och mitt perspektiv är här och nu men Gud han tänker evigheten.

Just nu är jag på väg uppför en stor backe. Jag somnade i Sölvesborg igår och idag vaknade jag i USA. Det finns ett syfte och ibland funderar jag på om jag verkligen skulle ge mig uppför en ny backe. De blir större för varje gång. Backen tar dig från en plats till en annan och även om du går i Guds kraft kommer du att bli trött.

Det underbara med en vision från Gud är att du rör dig mot ett mål som den helige Ande bekräftar med sin närvaro, men vision börjar alltid med en uppförsbacke.

Finns det något bra med en uppförsbacke? Ja – uppförsbacken slutar med en nedförsbacke.

Du som just nu är på väg upp, ge dig inte, håll ut. Ja, jag vet att många gånger ser man inte krönet när det vänder, hur långt det är kvar, men alternativet, att parkera eller vända neråt, det är inte du. Du kommer att fortsätta. Du har det i dig – du är en kämpe!

3334501_orig

”Fader, i Jesu namn ber jag just nu för var och en som läser bloggen. Tack för att du uppmuntrar och ger kraft att fortsätta. Tack Jesus för att du lever i oss och för att i dig så samordnas allt till det bästa.”

God morgon!
-Tommy

Comments 1

  1. Tack för de uppmuntrande orden! Såg en bild framför mig när jag läste att när vi går uppför och det är jobbigt så medför det något bra nämligen att vi börjar kasta av oss all onödig “packning” som vi bär på för att orka fortsätta uppåt så att vi blir fria och lediga att tjäna Honom och allt blir lättare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.