Du kan börja studera 1 september eller 12 januari.

Välkommen till
PTL DISTANSBIBELSKOLA
Bibelskolan för dig som inte kan flytta!

Välkommen att i hemmiljö gå en av Skandinaviens bästa bibelskolor. Utvecklas tillsammans med din familj, vänner och församling. En önskedröm? Nej, en unik möjlighet tack vare PTL DISTANSBIBELSKOLA, utvecklad för dig som inte kan flytta.

Pastor Tommy Lilja
PTL Ministries


Jag gick från – utbränd, sjukskriven, arbetslös, skuldsatt, äktenskap i spillror, med svår ångest, sömnproblem, depression, underfunktion på sköldkörteln, överviktig, högt blodtryck och utan hopp om att kunna leva “Guds plan” med mitt liv.

Till brinnande friskskriven med intyg från försäkringskassan att distansbibelskolan fungerar för mig som rehabiliterings-utbildning, ett fast arbete på en kristen friskola, skuldfri, ett förnyat äktenskap, ångestfri, somnar och sover gott utan sömntabletter, är glad, slutat äta levaxin för min sköldkörtel, gått ner 17 kg, äter ingen blodtrycksmedicin längre, vaknar varje morgon med vissheten att jag lever i den plan som Gud har för mitt liv!

All detta har kommit som en frukt av att jag började söka Gud genom att gå PTL:s distansbibelskola! Det har varit helt underbara 2,5 år som har förvandlat mitt liv!

PTL DISTANSBIBELSKOLA har sedan drygt 10 år tillbaka varje år utbildat ca 50 elever från hela Sverige och Finland. Elever med skiftande bakgrund och ålder men med en gemensam nämnare, alla har varit tacksamma att de tog steget. Flera är idag pastorer på heltid, andra har fått ett personligt lyft i sina liv, många har helats och de har alla växt i Jesus.

Utbildningen är uppdelad på två etapper. Du anmäler dig till en etapp i taget. Etapp 1 (2 terminer) har tyngdpunkten på Jesus och den du är i Kristus. För många en revolutionerande undervisning. Etapp 2 (3 terminer) går mer på djupet och förbereder dig för tjänst. Om du går alla 5 terminerna får du samma examen som de elever som gått på någon av PTL:s 1-åriga Bibel College.

Varje månad får du ett laddat studiepaket i brevlådan med undervisningen på CD eller mp3. Du får möta många olika lärare och du kan lyssna på undervisningen om och om igen.

Vem kan gå? Alla! Många kombinerar med heltidsarbete, studier, familj och privatliv. Det bästa med utbildningen är att du växer och utvecklas i en naturlig miljö och tar människorna omkring med på din resa.

Ladda ner ansökningshandlingar: http://www.ptlministries.org/Distansbibelskola.pdf

Eller beställ: info@ptlministries.org  0456/41198


Connect med Tommy