Jesus dog inte för pengar utan för människor

För Gud, handlar allt om människor, det är den stora resursen, det som är värt något för Honom. Allt annat i skapelsen talade Gud fram, men människan formade han och blåste in sig själv i vad han format.

Jesus dog inte för att ge dig pengar, jacka, klänning, en bil, utan för människor.

Gud värderar människor, han investerar i människor och du kan aldrig gå så långt med Gud om du inte har samma värderingsgrund! Om ägodelar, principer och traditioner betyder mer än människor för dig så kan inte Gud ta dig långt. Gud älskar människor och kan han inte göra det igenom dig så har du dragit en gräns.

Jag vet människor ibland är galna, de sviker, sårar, går dig på nerverna, men ändå, det var för alla dessa galenpannor Jesus dog och det är till dessa Jesus sänder dig. Det mest värdefulla du kan ha – är människor.

Bill Gates, Peter Wallenberg, investerar i pengar. Gud, investerar i människor och om du inte är beredd att göra det, kan Gud inte använda dig – därför att allt handlar om människor. The cause of Christ – Jesu syfte, är människor. Du är kallad att bli ett med hans syfte och mål.

God morgon,
Tommy

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.