Gör tro till din livsstil!

Fick detta på messenger idag på morgonen:
“Frid Tommy jag fick ditt personliga brev och böneduk när min dotter fick leukemi. Hon är frisk i dag.”

Stora o små bönesvar: I lördags tog jag och Karin en promenad, solen lyste och väderprognosen var god. Men redan efter 15 minuter regnade det rejält. Vi tog skydd, jag bad: “Herre, sänd en bil inom 2 minuter”. En bil kom, med en man jag inte kände igen, som log och vinkade!
Slump? Nja, när kläderna torkat till och solen åter lyste gick vi igen, då hann vi gå en timme, innan det var dags igen. Regnade rejält, vi tog skydd under en viadukt och jag bad: “Herre, skicka en bil till – nu”. Tog 30 sekunder, sedan stannade en bil, vevade ner rutan och frågade om vi behövde skjuts och vi fick ett härligt samtal med en ung man.

Barnet ovan som blev helad från leukemi är ju något oerhört och jag önskar av hela mitt hjärta att det skulle ske varje gång.

Men du kan börja i det lilla, och leva i tro på livets alla områden, gör tro till din livsstil. Ha tro för bagateller, som att du inte vill bli blöt i regnet … När Gud skickar en bil, ja, då växer tron …

Comments 1

  1. Underbart att höra! Så viktigt att vi ” vågar” be om små o enkla saker också. Vi behöver också få höra vardagliga vittnesbörd!
    Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.