Du utvecklas bäst i en miljö av uppmuntran

God morgon
Vaknade tidigt av den skrällande ac:n. Bor på ett hotell som engelsmännen byggde och allt är från längesedan. Väldigt slitet, men rent och de underbara människorna här gör vad de kan för att städa det som är sönder.

Det som jag älskar med Afrika är att i tristessen och hopplösheten så hittar de glädje. Jag har alltid två dagars ledarseminarium och oavsett vad Gud ger mig så innehåller samlingarna alltid tro, hopp och kärlek. Tro att med Guds hjälp så kan allt förändras, hoppas därför att allt är möjligt, och kärlek.

Alla håller inte med mig men min erfarenhet är att den bästa “helgelseförkunnelsen”, du vet när du vill att människor skall avskilja sig för Gud, lämna dåliga saker och leva helt för Jesus, är att predika tro, hopp och Jesu kärlek. Jag har inte alltid gjort det men när du inser vad Gud har för dig, vad Jesus gjort för dig och verkligen får tag på tron, hoppet och Jesus kärlek, då fixa sig resten också.

Som i lördags, de förstod verkligen att Gud har förberett “things” för de som han älskar. “När Gud ser på er” predikade jag “så ser han läkare, politiker, företagare och lärare”. Därför att Gud ser ju din sanna potential, han ser vem du är i Honom.

Publik pastorer copy 2Jag tänkte på det häromdagen att inte ens min mamma kunde se att jag skulle göra det jag gör idag! Men Gud såg. Och det gäller dig och det gäller alla, även om du bor i en slum så är det ändå möjligt. Det du ser på insidan, det är beviset på att du har det, trons bevis, det finns redan i anden, håll fast vid synen, agera som att du redan har det och förr eller senare så manifesteras vad som redan skett i anden i det naturliga.

God morgon
Tommy

Comments 1

  1. Tack Tommy för denna underbara start måndag morgon!!!
    Jag önskar dig en välsignad dag och kommande vecka!!
    Undrar hur du orkar och får kraft, men förstår att det är från vår Herre Jesus Kristus!
    ❤❤❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.