Du har grunden – resten är bara hårt arbete

God morgon

Kriget fortsätter – 2000 år efter det att Jesus gett oss befallningen att nå alla folkslag – har vi inte nått målet. Kampen om ditt liv, din tid, dina intressen och ditt fokus är, oavsett du vill det eller inte, en del av kriget mellan ljus och mörker. Ingen kan stå vid sidan, ingen kan säga jag vill inte vara med, därför att kriget är globalt och varje människa är indragen.

Den andliga dimensionen finns där, här, men du och jag kan inte se den. Det obehagliga är att de kan se oss. Det otroliga är att andevarelserna är intresserade av dig och mig. Orsakerna är flera och en är att vår värld är fysisk. Om du vill interagera i vår värld måste du göra det genom en fysisk kropp. Om du vill leda ett folk måste du göra det genom en fysisk kropp. Om du vill förstöra mänskligheten behöver du en kropp.

Gud föddes in i världen, han blev “kött”, han fick en fysisk kropp och han talade till oss och berättade om sitt rike.

Antingen du vill det eller inte, kommer du att på det ena eller andra sättet överlämna din kropp till antingen ljuset eller mörkret. Den Helige Ande och de andra andarna kommer alltid att söka tillgång till din kropp. När du blir döpt i Den Helige Ande då händer något oerhört, Guds Ande flyttar in i din ande och förseglas i dig. Du är räddad, Gud har tagit sin boning i dig genom Den Helige Ande.

spsmw.sistersofprovide.netdna-cdn.com_wp-content_uploads_2013_07_to-light-by-Martin-Fisch-webDopet har två syften. Det ena är själva förseglingen, som tar dig in i Guds rike när du dör. Den andra är att Den Helige Ande vill påverka den fysiska världen igenom dig.

Det är detta som är det “dubbla ställföreträdarskapet”. Jesus kom, han talade till oss, men sedan offrade han sin fysiska kropp för dig. Men hans tjänst och uppdrag har inte upphört. Nu behöver han en kropp – din kropp! Precis som han gav dig sin kropp när han offrade sig för dig för att du skulle kunna komma i kontakt med Gud och Guds Ande, vill han nu att du offrar din kropp till Honom.

Som en förklaringsmodell skulle man kunna säga att mörkrets andemakter rör sig på vissa frekvenser som lögn, hat, bitterhet, avundsjuka och girighet, negativa attityder och känslor. Du skall inte vibrera där och om du kan låta bli, du kan behöva hjälp, du skall inte tillåta dina tankar att bli “mörka” utan i samma ögonblick ta tanken till fånga och byt ut den mot en Jesus tanke.

När Jesus får komma in i ditt liv och när Den Helige Ande inte bara är förseglad utan också den som sätter seglen, kan du röra dig uppåt till ljusets frekvenser som utgivande kärlek, ödmjukhet och integritet. Det är en process. Men när Jesus kommer in i ditt liv så tänder han ljuset och det är möjligt att över tid förnya sina tankar. Du byter ut de mörka tankarna mot ljusets tankar och du kan göra det! Det går därför att du har grunden – resten är bara hårt arbete.

Djävulen vill stjäla ditt humör, han vill trycka ner dig, han vill få dig besviken, så du blir avundsjuk, deppig och börja tycka illa om människor. Han vill trycka ner dig till de frekvenser där han opererar! Ge honom inte chansen. Det är därför Paulus skriver – gläd er alltid, oavsett vad som händer, se till att du håller dig på ljusets frekvenser även när du gråter, när stormen gör dig orolig och när du inte vet varken ut eller in, så släpp aldrig kärleken till människorna runt omkring dig.

Jag reser mycket nu och senaste crusaden är just slut. Jesus var där och hans ljus, hans närvaro lyfte folket. De goda nyheterna lyfter dig alltid, de öppnar upp för ljuset, de visar vägen till de frekvenser i livet där kärleken lever. Kärleken som tror allting, hoppas allting, uthärdar allting och bär allting. Den kärleken bor i dig – släpp fram den idag.

God morgon,
Tommy

Comments 2

  1. Tack och åter Tack!! Sååå starkt, så sant och så kärleksfullt!!
    Underbart att få följa dig på dina crusades Tommy! Det är så berörande och härligt att få se människor bli botade, helade, frälsta och förvandlade av vår Herre Jesus Kristus, genom dig!!!
    Tack att jag får ra del av detta!
    Har snart läst färdigt din bok ” Den osynliga dimensionen”. Mkt bra! Tar med lite från den om det ockulta, på min predikan om 14 dagar. Hoppas det är ok.
    Önskar dig allt väl och Guds välsignelse! / Ann

  2. Ja satan vet våra svagheter. Så viktigt att ta på sig den andliga utrustningen, men Jesus är störst av alla. Vi har fått uppdrag att föra fram bibelns goda nyheter. Så be varje morgon, jesus ändvänd mig idag så jag släpper min människofruktan så jag kan prata om ditt underbara hopp du har till oss, bara vi väljer rätt väg. Amen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.