Det är inte över än!

God morgon!
Idag är jag ganska mör efter en lång kampanjhelg i Sölvesborg. Vaknade tidigt, jag börjar alltid varje morgon med några timmar i bön. Annandag påsk och vi har en hel del att göra. Vi måste spela in flera tv-program idag och jag skall skriva manus. Hinner koppla av lite också, någon timme golf på förmiddagen och en timme gym på em. Ta hand om din kropp – den är den helige Andes tempel. 

Hur mår du själv då? Jag hoppas att du mår bra. Livet är vad det är och det innehåller både sol och regn. Skillnaden på dig och andra är Jesus och vem du än är och hur ditt liv än ser ut så är det inte över än. Påskdagen hade jag tänkt ett annat budskap men en timme innan gudstjänsten skulle börja ändrade Herren hela budskapet och jag tror det är ett ord till dig idag också: ”det är inte över än”. Det finns ett blod som verkligen ropar för dig och det ger inte upp och dessutom:

Det finns en dimension som ser och lyssnar och som känner kraften i Jesu namn och blod och vi skäms inte. 

Det är sant att vi behöver bli coachade, vi behöver bli motiverade, men det enda som löser dig från synd och andemakter är namnet Jesus och kraften i hans blod. Religion kan inte hjälpa dig, den pekar på ett eller annat sätt på den egna gärningen – som Kain – han var religion. Helgon, rökelse och ökenvandringar hjälper inte. Mässan biter inte. Ökenfäderna har inget svar. Hur hårt du än håller på budorden så når du inte fram. Ortodoxi och mystik är en avväg. Det enda som bär är nåden och den finns i Jesu namn och i hans blod och blodet har en hälsning till dig idag: 

Det är måndag morgon, en ny vecka ligger framför dig men oavsett vad som sker i ditt liv just nu så är det inte över än. 
I kärlek,
Tommy 
Det är inte över än!

Det är inte över än!

 

Comments 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.