Att se dig själv med en rättvis bild

I bönen kan du balansera upp det negativa informationsflödet vi alla utsätts för i vår vardag. Jag har ett schema i min bön där jag går igenom vem jag är i Kristus. Jag både talar ut det, ser det på insidan av näthinnan och känner mig som den jag är i Kristus. När då tiden stannar upp, och jag är hos Gud så blir jag den jag är. Jag känner, tänker och upplever verkligen den nya skapelsen. Där i bönen är jag kärnfrisk, lugn, utvilad och balanserad. Jag ser mig själv väga min idealvikt, lösa problem, fylld av Anden, segrande, framgångsrik, välsignad och välmående. Förstår du hur jag menar? Jag ber, återfokuserar, leder tankarna tillbaka när de vandra iväg, tills dess att jag i bönen är med Gud och blir den jag verkligen är. När bönen avslutas så gör sig vardagen ibland påmind direkt men du har balanserat upp dig själv, tvättat bort en del av den negativa informationen du tog in dagen innan och självkänslan reparerats. Du blir inte stöddig av det här, tvärtom. Där, tillsammans med Gud, då förlåter och verkligen älskar du alla och vill alla deras bästa. Det bästa av allt är att den här ”hemliga” platsen, den finns i anden, vilket gör att du kan besöka den när som helst, var som helst.

God morgon,
-Tommy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.