Det finns något ingen kan ta ifrån dig!

De drömmar och visioner du har ger livet både innehåll och syfte. Ingen kan stjäla dina drömmar från dig och kanske är den största visionen av alla att hjälpa andra människor – det ger livet ett sant innehåll och vad du gjort för andra kan ingen ta ifrån dig.

När vi besöker våra barnbyar och möter barnen – då ger det en mening med livet. När vi möter de judar i Israel vi hjälpt hem, eller får rapporter från de städer där vi haft crusades som påtagligt förändrat hela staden – då ger det sann mening med livet. Om allt annat tas ifrån dig så kan ingen ta ifrån dig vad du gjort för andra människor.

Det vi gör är på riktigt, men vi kan inte göra det ensamma! Vårt barnarbete, TV-sändningar, crusades, humanitära insatser, böcker, underhåll till fattiga pastorsfamiljer samt judar vi hjälper hem till Israel är ett tillsammansarbete.

Utan dig, skulle allt detta inte vara möjligt, därför att allt Jesus gör, gör han genom sin kropp församlingen. Han gör det genom oss tillsammans.

Vår önskan och strävan är att få fortsätta dela vårt hopp med miljontals andra, på nya sätt och på nya platser tillsammans med dig.

Att leva för att hjälpa andra, ger livet mål och mening.

Tommy Lilja

Du kan med förtroende ge via:
PG 17 00 77 -2 eller BG 5142-2194 eller Swish 123 263 97 71

Är du i Norge kan du ge till vårt norska konto i SpareBank1,
kontonummer 4509 34 41641

Du kan även ge direkt via den säkra betaltjänsten Paypal nedan.

PTL Ministries är en registrerad internationell non-profit organisation, en sk 501(C)3, och står under insamlingskontroll av Amerikanska staten för Charitys – välgörenhetsorganisationer

Donate using PayPal

Connect med Tommy