Välkommen att få den undervisning som fortsätter att förvandla människor i Sverige och hela världen!

PTL Distansbibelskola är utvecklad för dig som inte kan flytta och resultaten från de snart 20 år som skolan funnits är överväldigande. Att studera mitt i vardagslivet är oslagbart, just därför att du växer och utvecklas i din naturliga miljö.
Genom åren har det har varit en press på oss att vi skall anpassa utbildningen till den tidsanda som finns, inte minst i Sverige. Men vi vägrar, just därför att PTL:s grund är det som Jesus gjort i 2000 år och han har inte förändrat sig.

Därför har vi varsamt uppdaterat vår utbildning, just därför att den är unik i Sverige, men inte i de delar av världen där väckelsen rasar fram. Vi tror, även om några av ämnena spelades in för ett antal år sedan, att vår utbildning behövs mer än någonsin i Sverige. Ett urvattnat evangelium hjälper ingen – därför hälsar vi dig välkommen till en utbildning som innehåller allt det som förändrat och förvandlat människor i 2000 år!
Pastor Tommy Lilja
PTL Ministries


Utbildningen är uppdelad på två etapper. Du anmäler dig till en etapp i taget. Etapp 1 (2 terminer) har tyngdpunkten på Jesus och den du är i Kristus. För många en revolutionerande undervisning. Etapp 2 (3 terminer) förbereder dig för tjänst. Om du går alla 5 terminerna får du samma examen som de elever som gått ett kvalificerat 1-årigt Bibel College.

Varje månad får du ett laddat studiepaket i brevlådan med undervisningen på CD, mp3 eller kan du ladda hem undervisningen. Du får möta många lärare som Tommy Lilja, Andreas Nielsen, Anders Olsson, Ola Gustafsson, Bertil Swärd, Sven Almqvist, m.fl. och du kan lyssna på undervisningen om och om igen.

Vem kan gå? Alla! Många kombinerar med heltidsarbete, studier, familj och privatliv. Det bästa med utbildningen är att du växer och utvecklas i en naturlig miljö och tar människorna omkring med på din resa.

Ladda ner ansökningshandlingar: Distans-2023-v2.pdf

Eller beställ: info@ptlministries.org  0456/41198


Connect med Tommy