Välkommen att i hemmiljö, gå en fantastisk bibelskola. Utvecklas tillsammans med din familj, vänner och församling.

PTL Distansbibelskola är utvecklad för dig som inte kan flytta och resultaten från de snart 20 år som skolan funnits är överväldigande. Att studera mitt i vardagslivet är oslagbart, just därför att du växer och utvecklas din naturliga miljö. Du påverkar också människorna i din närhet och den resa du gör, gör du i verkliga livet.

Utbildningen täcker alla de områden som du möter i det kristna livet och målet är att du som person skall växa och utvecklas och bli den du är i Kristus.

Vi uppdaterar utbildningen fortlöpande och nytt inför 2022 är att Karins kurs, ”När själen inte mår bra”, kommer att ingå i Etapp 1 och att ämnet ”Församlingen”, uppdateras med en ny kurs, utifrån de utmaningar församlingen möter idag.

Pastor Tommy Lilja
PTL Ministries


Utbildningen är uppdelad på två etapper. Du anmäler dig till en etapp i taget. Etapp 1 (2 terminer) har tyngdpunkten på Jesus och den du är i Kristus. För många en revolutionerande undervisning. Etapp 2 (3 terminer) förbereder dig för tjänst. Om du går alla 5 terminerna får du samma examen som de elever som gått ett kvalificerat 1-årigt Bibel College.

Varje månad får du ett laddat studiepaket i brevlådan med undervisningen på CD, mp3 eller kan du ladda hem undervisningen. Du får möta många lärare som Tommy Lilja, Andreas Nielsen, Anders Olsson, Ola Gustafsson, Bertil Swärd, Sven Almqvist, m.fl. och du kan lyssna på undervisningen om och om igen.

Vem kan gå? Alla! Många kombinerar med heltidsarbete, studier, familj och privatliv. Det bästa med utbildningen är att du växer och utvecklas i en naturlig miljö och tar människorna omkring med på din resa.

Ladda ner ansökningshandlingar: http://ptlministries.org/Distansbibelskola.pdf

Eller beställ: info@ptlministries.org  0456/41198


Connect med Tommy