Jesus har inte parkerat bilen!

Audi-Quattro-in-Blue-HD-Desktop-Wallpaper-2016God morgon
Jesus har inte parkerat bilen och tagit kaffepaus. Varje minut, dygnet runt arbetar han oavbrutet för att avsluta det han kom för att göra, att söka och rädda de förlorade. Där finns flödet, strömmar och kraften och du och jag är förutbestämda att vara en del av det Jesus gör. Att låta bli, är att ro motströms i den helige Ande.

Jag tror att det är viktigt att se möjligheterna som Gud öppnar. Jag vet inte om du tänkt på det, men du är en möjlighet för Gud. När han ser på dig, ser han möjligheter. Han ser inte på dig som många andra, utan han ser den skatt han lagt ner i dig och det är viktigt att du inte ger upp, även om det ibland kan vara tungt.

När jag gick i skolan, såg lärarna på mig på ett sätt. De såg inga möjligheter, bara omöjligheter. Min svensklärare, engelsklärare eller min religionslärare såg min framtid i grå massa av människor som bara lever av livet och dör. Det är sant att ingen, inte jag och inte ens min mamma kunde förutse att jag skulle göra det jag gör idag. Kanske är det så för dig också ibland? Men den bild andra har av dig behöver inte vara Guds bild av dig. Skolan såg på mig som omöjlig, men Gud såg möjligheter. Skolan såg motstånd, men Gud såg något annat. Det är viktigt att du inte tappar tron på Gud och de möjligheter han har lagt ner i dig och oavsett ålder, var du bor eller har gjort så är du en möjlighet för Gud!

Det fantastiska är att när jag tvivlat på mig själv, har Gud trott på mig ändå och det är ingen skillnad på dig och mig. Du har kanske gett upp hoppet, men Jesus har inte gett upp dig. Han ser potentialen.

Potentialen finns i uppdraget, i planen. Du är hans verk, skapad i Kristus till goda gärningar som han har förberett och de gärningarna finns på ett eller annat sätt i uppdraget – att söka och rädda det förlorade. Gör det Jesus gör – så skall du få se att dörrar öppnas som du inte ens trodde existerade.

Jesus har inte parkerat evangelium, de goda nyheterna är fortfarande på väg ut och du är en möjlighet för alla de som inte hört att öppna vägar för dem att höra. Du är en möjlighet för Gud.

God morgon
Tommy

Comments 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.